Loading...

PROTOKOL

  ODZIVI SLUŠATELJEV

ksenija benedetti protokol image 001

“Gospa Ksenija Benedetti je vnovič dokazala, da ji na področju poslovnega protokola ni para. V neznansko čast mi je bilo prejemati znanje od nje, predvsem pa prisluhniti srčnim godbam, ki so krojile njeno večdesetletno kariero. Opomnila me je, da četudi se nam nekatera področja na prvi pogled zdijo domača, ni širjenja obzorij nikoli dovolj. Hvala.”

Neja Drozg, Adria Media Ljubljana

“Zadovoljna sem, da sem se odločila in obiskovala šolanje na Akademiji za poslovni protokol. Nadgradila in razširila sem svoje znanje, predvsem v smislu pomembnosti ustrezne komunikacije, ki je temelj dorih medčloveških odnosov in spoštovanja. Nova znanja in veščine odpirajo obzorja in krepijo samozavest, kritičnost in odločnost pri zagovarjanju lastnih stališč. Ker nimam veliko moči, lahko stavim le na moč argumentov.”

Elena Pečarič

“Na Akademiji za poslovni protokol sem pridobila nova znanja, ki mi bodo pomagala pri mojem delu. Vsekakor bom v posameznih situacijah, povezanih s protokolom in komunikacijo, bolj suverena. Pohvalila bi tudi gospod Ksenijo Benedetti, ki je s svojim načinom podajanja snovi pritegnila našo pozornost ter ustvarila sproščeno učno okolje.”

Anja Jamšek Furlan, organizatorka izobraževanja odraslih, Ljudska univerza Ajdovščina

“Izobraževanje na Akademiji za poslovni protokol je bila odlična izkušnja. Ogromno novega znanja, uporabne vsebine in nasvetov za izboljšanje komunikacije in delovnih procesov. Odlično izvedeno izobraževanje z vrhunskima predavateljicama in predavatelji.”

Maja Amrožič, Javna agencija za raziskovalno delavnost Republike Slovenije

“Akademija da veliko, čeprav imate nekaj izkušenj iz tega področja. Koristno je, da se drobci znanja postavijo v celoto.”

Anita Volčanjšek, strokovnjakinja za korporativno komuniciranje, S&T Iskratel

“Udeležba na Akademiji je bila zame fantastična izkušnja. Pridobila sem nova znanja in utrdila samozavest. Predavateljice in predavatelji so bili vrhunski in so ves čas pritegovali našo pozornost. Akademijo priporočam vsem na vodilnih položajih in tudi v prodaji. Čudovita izkušnja, ki jo bom cenila za vedno.”

Katarina Kovač Poje, komercialistka

“Po uspešno opravljeni Akademiji za poslovni protokol sem spoznala, da je poleg osebne komunikacije, karizme posameznika in pozitivnega notranjega dialoga to znanje tisto pravo, ki ga potrebujemo za svojo kariero pot in osebnostno rast. Znanje, ki sem ga pridobila na šolanju je znanje za življenje! Hvala gospe Benedetti za neposrednost, izzive in dobrosrčnost.”

Laura Vesel, svetovalka za vseživljenjsko karierno orientacijo, Zavod Republike Slovenije za zaposlovanje

“Gospa Benedetti je skupaj z gosti predavatelji in predavateljico, ki so sodelovali na Akademiji, pravi zaklad znanja in izkušenj. V današnjih časih in družbi pridejo teme, ki smo jih obdelali, še kako prav tako v službenem kot zasebnem življenju. Menim, da bi bilo potrebno Akademijo za poslovni protokol Ksenije Benedetti umestiti v učni načrt šolanj na mnogih fakultetah.”

Dragan Ristić, manager v gostinstvu, CREANS d.o.o.

“Akademija za poslovni protokol je izjemna popotnica tako za poslovno kot zasebno življenje. Pod taktirko edinstvene gospe Benedetti, ki protokol diha in živi, v sodelovanju z gostujočimi predavatelji in predavateljico iz različnih področij, je vsako predavanje doživetje zase. Vpis na Akademijo priporočam vsem, ki bi želeli razširiti svoja obzorja in za boljši jutri začeti pri sebi.”

Petra Komel Gentilini, Vodja razvoja prodajnih kanalov, Telemach Slovenija

“Ksenija Benedetti nas je ves čas šolanja učila in naučila, kako tkati nevidne niti, ki na koncu ustvarijo velike zgodbe.”

Klara Marija Keršič, služba za projekte, Slovenski šolski muzej

“Akademija za poslovni protokol ni le izobraževanje, ni le protokol. Je veliko več. Je življenje, če ga želiš polno živeti.”

Barbara Pur, urad župana, Mestna občina Slovenj Gradec

“Vsaka zaprta vrata lahko odpremo, če se znamo primerno obnašati in komunicirati. Ta ključ boste zagotovo našli na Akademiji za poslovni protokol Ksenije Benedetti.”

Mirella Baruca, predstojnica Tajništva Univerze na Primorskem

“Na Akademiji za poslovni protokol sem pridobila veliko novih znanj, ki mi nudijo večjo samozavest pri opravljanju svojega dela in pri mojem nastopu v poslovnem okolju, koristijo pa mi tudi v zasebnem življenju. Vsebine so bile predstavljene strokovno in zanimivo ter podprte s praktičnimi primeri. Všeč mi je bilo, da smo pozornost namenili širokemu spektru tematik, med drugim tudi področju osebne rasti in medosebnih odnosov. Izkušnje in nasveti, ki nam jih je podala gospa Ksenija Benedetti, so neprecenljivi. V čast in veselje mi je bilo prihajati na srečanja.”

Pia Prebevšek, strokovna sodelavka za promocijo in odnose z javnostmi, Fakulteta za elektrotehniko, računalništvo in informatiko Univerze v Mariboru

“Akademija za poslovni protokol je trimesečno izobraževanje, ki v življenja slušateljev in slušateljic prinaša same uporabne vsebine in novo energijo. Primerna je za vse generacije, poklice, profile ljudi, za vse, ki si želijo v življenju in poslovnem svetu napredovati. Mešanica novega znanja, ki ga prinaša vodja Akademije za poslovni protokol, gospa Benedetti, in gostujoči predavatelji, predstavlja pester nabor pozitivnih vibracij in izkušenj podkovanih mojstrov na svojem področju.”

Ana Cukijati, ustanoviteljica Aniki s.p.

“Super izkušnja! Veliko novega znanja, ki mi bodo v pomoč pri organizaciji dogodkov in nasploh v poslovnem svetu. Hvala za vse!”

Ajdan Pajntar, študent tržnega komuniciranja in odnosov z javnostmi

“Po opravljenem šolanju se mi zdi, da lahko osvojim svet.”

Alja Šavorn, direktorica prodaje, City hotel Ljubljana

“Udeležbo na šolanju bi predlagal vsem tistim, ki vstopajo v poslovni svet ali v svet diplomacije na katerikoli ravni. Ni pomembno, na kateri točki ste, temveč kako si boste olajšali svojo pot od točke, na kateri ste. Bistvo razumevanja poslovnega protokola je ključnega pomena in prinaša veliko dodano vrednost pri delu z ljudmi. Uspešno delo z ljudmi pa prinaša veliko zadovoljstva vseh strani.”

Mag. Donald Rus, direktor Policijske uprave Maribor

“Vpis na Akademijo za poslovni protokol bi priporočila vsakomur, saj sem sama iz predavanj odnesla veliko koristnih informacij, nasvetov in pridobila nova znanja, ki mi bodo zagotovo koristila tako v poslovnem kot zasebnem življenju.”

Taja Drobnič, nabavno prodajni referent

“Če bi se vsaj polovica Slovenk in Slovencev udeležila tovrstnih predavanj, bi bili medsebojni odnosi spoštljivejši in prijaznejši. To so znanja, ki ustvarjajo bolj spoštljivo prihodnost.”

Manca Cvirn, namestnica direktorice, Komunalno podjetje Kamnik, d. o. o.

“Predavanja so bila bogata, zanimiva ter podkrepljena s praktičnimi primeri, domače naloge pa kar zahtevne. Izbor gostujočih predavateljev je vrhunski. Top izkušnja in najboljša investicija vase. Bilo je nepozabno in hvaležna sem za vsak preživet trenutek na šoli.”

Simona Božjak, višja svetovalka v Uradu za družbene dejavnosti, Mestna občina Kranj

“Vpis na Akademijo za poslovni protokol je presegel moja pričakovanja. Gospa Benedetti snov podaja na zelo zanimiv in interaktiven način, ki poskrbi, da slušatelji in slušateljice ohranimo zbranost do zadnje minute predavanja. Primeri iz prakse, bogate izkušnje in odlični gostujoči predavatelji so pika na i Akademiji. Vpis priporočam vsem, ki želijo pridobiti ali izpopolniti znanje o poslovnem protokolu in razširiti svoja obzorja.”

Lana Mazzini, svetovalka evropski poslanki, Evropski parlament

“Za pridobitev znanj iz poslovnega protokola je gospa Benedetti pravi naslov. Koristno za poslovno in zasebno življenje. Izbira gostov – predavateljev – je odlična. Še enkrat hvala.”

Meta Kompan, Commerce trgovina, d. o. o.

“Akademija za poslovni protokol me je vsestransko presenetila. Kljub pričakovanju, da bodo predavanja glede na tematiko, gostujoče strokovnjake ter nenazadnje dragocene izkušnje gospe Benedetti izredno zanimiva, sem po zaključku šolanja preprosto navdušena! Gospa Benedetti predaja svoje znanje strokovno, s kančkom duhovitosti in z veliko mero srčnosti svoje študente spodbuja k osebni odločnosti. Akademijo vsekakor priporočam vsem, ki so v pogosti interakciji z ljudmi. Kajti protokol niso le pravila igre. Protokol je tudi vse tisto, kar občutimo in kar smo, ko se spustijo zavese in ugasnejo luči.”

Loredana Hotović Kralj, Focus, poslovno svetovanje

“V relativno kratkem času izobraževanja smo pridobili maksimalno podajanje novih znanj s področja protokola. Izobraževanje bi priporočila vsem, ne le zaradi boljše samopodobe in samozavesti na delovnem mestu, ta znanja nam koristijo tudi v zasebnem življenju.”

Meta Štajer, Pivovarna Laško Union

“Ksenijo Benedetti sem poslušala že na enemu od njenih enodnevnih predavanj, ki pa nikakor ne morejo dati tega, kar da Akademija za poslovni protokol. Njene izkušnje so za vse nas neprecenljive. Prepričana sem, da bi te vsebine moral slišati vsak človek, toliko bolj tisti, ki zasedejo vodilna mesta. Veseli me, da se je Ksenija Benedetti odločila svoje znanje in bogate izkušnje deliti naprej. S tem zagotovo dviga raven osebne kulture vsakega posameznika, na dolgi rok pa tudi širše družbe.”

Brigita Petric, Policija

“Gospa Ksenija Benedetti = protokol. Znanje podaja z lahkoto in ga slušateljem prenese tako, da ga kar posrkaš. Ko ga zaključiš, dihaš protokol.”

Senka Šmarčan, Agencija za trg vrednostnih papirjev

“Akademija za poslovni protokol ni le akademija protokola, ampak akademija za življenje.”

Luka Pascal Cavazza, študent

“Izjemna priložnost za učenje od vrhunskih poznavalcev različnih strok na enem mestu, sproščeno vzdušje, odlična organizacija ter neprecenljiva popotnica za nadaljnje uspešno in samozavestno delo.”

Karolina Rakovec, študentka na Ekonomski fakulteti v Ljubljani

“Izredno sem hvaležna za ponujeno priložnost učiti se poslovnega protokola neposredno od gospe Ksenije Benedetti. Dobrosrčno nam je podajala svoje znanje in izkušnje. Je ena in edina. Prepričana sem, da bomo po njenem zgledu delovali sleherni dan. Hvala še enkrat. Enkratna izkušnja.”

Marjeta Forniz, Ortopedska bolnišnica Valdoltra

“Šolanje pri gospe Benedetti je ena izmed najboljših naložb v prihodnost. Snov je podana zelo natančno in podprta s praktičnimi primeri. Gostje – predavatelji so priznani strokovnjaki iz svojih področij delovanja. Če si želite znanja iz poslovnega protokola, je Akademija za poslovni protokol gotovo pravi naslov, ker je edinstvena in izjemno koristna za poslovno in tudi zasebno življenje. Ne bo vam žal!”

Špela Jerič, Eles, d. o. o.

“Akademija za poslovni protokol je presegla moja pričakovanja. Kljub temu, da se že več kot 30 let spogledujem s spoznavanjem bontona in poslovnega protokola, sem izvedela veliko novega. Nova znanja in vedenja so nadgradila in oplemenitila druženja z imenitnimi gosti. Pika na i pa je bil obed v Vili Bled, ki ga ne bom nikoli pozabila. Gospa Ksenija Benedetti je bila stroga in zahtevna predavateljica, kar še posebej cenim. Nerodnosti pri predstavljanju in rokovanju so postale uglajena rutina. Pravilni vrstni red zastav je kot poezija. Zdaj znamo.Ponosna sem, ker sem med prvimi prejemniki certifikata Akademije za poslovni protokol. Vpis toplo priporočam managerjem, poslovnežem, ministrom, poslancem, županom, svetnikom, direktorjem, ravnateljem in vsem, ki so jim mar odnosi med ljudmi.”

Jolanda Železnik, direktorica Medobčinske splošne knjižnice Žalec

“Vsebine šolanja mi bodo v pomoč pri vsakdanjem delu s poslovnimi partnerji, organizaciji dogodkov ter vodenju pisarne. Priporočam ga vsakomur, ki si želi bližje spoznati uporabnost protokolarnih pravil in etikete v poslovnem okolju.”

Simona Lucija Dvoršak, Predstavništvo mesta Dunaj

“Akademija za poslovni protokol Ksenije Benedetti je v popolnosti uresničila moja pričakovanja. Dodana vrednost Akademije pa so poleg praktičnih in koristnih nasvetov predavateljice zagotovo izbrani strokovnjaki, ki so nas popeljali skozi vsebine protokola in javnega nastopanja.”

Ava Vivod, Riko, d. o. o.

“Vloga protokola je, da olajšuje življenje.”

Carmen Fontes,
veleposlanica

“Protokol. Vidi in čuti naj se ga čim manj, čeprav je nenehno navzoč.”

Luka Novak,
založnik, pisatelj